Home / Genel Haberler / Tohumdan Sofraya Gıda Güvenliği

Tohumdan Sofraya Gıda Güvenliği

  • Yiyoruz, doyuyoruz ama beslenemiyoruz, besin değeri yüksek ucuz ve kaliteli ürünlere ulaşamıyoruz,
  • yiyoruz pestisit ler ile zehirleniyoruz,
    *herkese ulaşılabilir, sağlıklı ve sürdürülebilir beslenme tüketicinin evrensel hakkıdır.
    *Tohumdan sofraya güvenilir gıda için, atalık tohumlarımızın önemi nedir, tüketici sağlığı için tohumun önemi?
    *Endüstriyel gıdalar sağlıklımıdır? yeteri kadar denetlenebiliyormu?
    *Gıda güvenilirliğini geliştirmeye yönelik çalışmalar varmıdır, yeterlimidir?
    *Tarım ürünleri neden tüketici sofrasına pahalı geliyor, kazanan çiftçimi, aracılarmı, çözüm nedir?
    *Hükümet biyoçeşitliliği koruyan tarım odaklı yaklaşımları benimsiyormu, Beslenmede çeşitliliği arttırabilecek yeterli çözümler varmıdır?
    *Sağlıklı beslenebiliyormuz,
    *Tüketicinin ucuz ve sağlık gıdaya ulaşımında kooperatiflerin önemi nedir?
    CEVAPLARI İÇİN SİNOP ŞUBEMİZİN PANEL/FORMUMUZA BEKLİYORUZ

Bunu Gördünüz mü ?

GENEL MERKEZ – GENEL KURUL

                                                                                                                              Tarih: 17.6.2023                                                                                                                                          Sayı : 2023/ Değerli Şube Başkanlarımız; Derneğimizin Genel Merkez …